Filip Backlund Motorförening
Bli medlem i Filip Backlund Motorförening

Välkommen!

FBMF drivs för att främja svensk motorsport, dess medlemmar och funktionärer.
Vi är ofta ute på banorna och jobbar på event men maila oss gärna! För kontakt, maila info@fbmf.se
Denna sida är under konstruktion och har därför begränsad funktionalitet.

För Medlemskap, klicka på ”bli medlem”

Vår facebooksida har aktuell information, besök vår Facebook-sida.

Årsmöte 2024
2024-02-15 10:00

INBJUDAN

ÅRSMÖTE 2024

FBMF årsmöte 16 mars kl. 14.00 2024

Anmäl dig till anmalan@fbmf.se Skriv ”årsmöte 2024” som rubrik på e-mailet. I din anmälan behöver vi mailadress, mobilnummer, personnummer. Länk kommer att mailas ut inför mötet till dem som anmält sig att vara med digitalt.

För att kunna delta på mötet behöver du ha betalat din medlemsavgift för 2024. Det gör du via swish 123 685 21 72 summa 400 kr. Skriv personnummer i meddelandefältet och maila skärmdump till info@fbmf.se eller gå till www.fbmf.seoch klicka i ”bli medlem”

På hemsidan när du har loggat in på www.fbmf.se  finner ni senast 4 veckor innan årsmötet samtliga handlingar inför mötet.

Vi välkomnar fler engagerade i föreningen

Vi behöver dig som vill vara med och engagera dig i sporten, litet som stort, och med det du kan och är intresserad av. Det finns lediga poster inom styrelsen inför 2024 men vi är även i behov av personer till arbetsgrupper som kan ansvara för specifika uppgifter och projekt. Kanske har du egna idéer du skulle vilja driva?

Förslag på kandidater och eget intresse mailas till valberedningen@fbmf.se

Vilka är vi?

Filip Backlund Motorförening är en förening som präglas mycket av nytänkande, engagemang och gemenskap. Det finns stora visioner och planer men vi behöver bli fler för att kunna genomföra dem.

Vi brinner för att lyfta sporten i sin helhet och vill göra det tillsammans med dig!

Motion

Vill du skriva en motion till styrelsen inför mötet? Kanske sitter du som läser detta på idéer och förbättringsförslag för föreningen eller sporten. Enligt stadgarna ska motioner vara styrelsen tillhanda senast 4 veckor innan mötet (20 februari 2024). Maila din motion till styrelsen@fbmf.se

Nedan finner du ett exempel på hur en motion kan se ut.

Hur du skriver en motion:

Det finns några tumregler att hålla sig till för att göra motionen tydlig:

• Motionen ska bara behandla ett ämne. Den som vill ta upp fler ämnen skriver en motion om var sak.
  • Skriv en tydlig rubrik som talar om vad motionen handlar om.
  • Inled med en bakgrund till frågan.
  • Om det finns konkreta fall att hänvisa till, beskriv dem.
  • Sammanfatta förslagen i en eller flera korta ”att-satser”. Det är viktigt att formulera ”att-satsen” på ett tydligt sätt, då blir det enklare att se vad du vill att det ska fattas beslut om.
  • Skriv under motionen med namn, telefonnummer.

Väl mött!

Styrelsen Filip Backlund Motorförening

Trackdays 2024
2024-02-01 12:39

Bokningen till Filip Backlund Trackdays är öppen och du som medlem har 5% rabatt. OBS kod måste fås INNAN du gör din bokning.

Du hittar datumen på www.filipbacklund.se

Tre nya samarbetspartner inför säsongen 2024
2023-11-19 10:42

Vi har knytit tre nya samarbetspartners inför säsongen 2024.

Bike MC-demontering

X Workwear

SM Performance

Kids on Track representerar sporten
2023-06-26 09:36
Provkörning på SM-veckan i Umeå 2023

Kids on Track fick förfrågan om att representera sporten på största idrottseventet som Riksidrottsförbundet och SVT gör tillsammans årligen!

Onsdag 12.00-17.00

Torsdag 12.00-17.00

Fredag 12.00-17.00

Lördag 12.00-15.00

hittar ni oss på skeppsbron i Umeå (framför Sjöbris)

Vi har med oss 5 minimoto

2 MIR 190

samt utrustning som vi hoppas passar alla!

Ålder 6-16 år

Kostnad 200 kr

Vi har även med oss en racekittad R7 som tävlar i R7 cup. Den får ni dessvärre inte provköra, men kom förbi och snacka hoj med oss!

Filip Backlund Motorförening lanserar ”Kids on Track”
2023-05-26 15:07

FBMF jobbar för många saker inom motorsportens grenar roadracing.

Vi driver sedan tidigare ”Girls on Track”, ”High Performance Riders” förarutbildningar och funktionärsutbildningar.

”Kids on Track” är ett led i att få sporten att fortsätta växa!

2023 hittar ni oss på följande event:

3 juni, Västerås
I Västerås har SMK Västerås bjudit in oss att ställa ut våra hojar under dagen! Ni hittar oss nära Hälla! Mer information om exakt plats återkommer vi med!
Kom förbi mingla och provsitt!

6 juni, Göteborg

Vi tycker det är viktigt att kämpa för barns rättigheter och därför har vi valt att vara med på www.baprun.se i år och stötta denna fantastiska organisation!
Vi kommer visa upp våra hojar och om man vill får man gärna provsitta!
Vår samarbetspartner sponsrar även bapruns lotteri där man kan vinna en bandag med www.filipbacklund.se

27 juni – 2 juli, Umeå
Om du inte redan känner till www.smveckan.se så är det hög tid att du spanar in denna otroliga sportvecka! SM-veckan genomförs varje år på olika orter i Sverige, vinter respektive sommar. SM-veckan är öppen för Riksidrottsförbundets medlemmar och arrangeras i samarbete med berörda specialidrottsförbund och värdstaden. Sveriges television sänder detta fantastiska arrangemang!

Kids on Track kommer finnas på plats för provkörning för barn 6-16 år. Vi gör detta event tillsammans med Svemo och ser fram emot att få träffa nya motorcyklister i Björkarnas stad!
Ni hittar oss onsdag-fredag kl 12.00-17.00 på Skeppsbron!

Varmt välkomna att kika förbi! Vill man inte köra banan så kan man provsitta eller titta på!

Trackdays by Filip Backlund

På samtliga dessa kommer vi att ha med oss några av våra hojar så du kan provsitta, provköra och kanske till och med köpa med dig en hem!

Vill du att vi ska marknadsföra sporten hos dig? Kontakta oss på pippi@fbmf.se

Kids on Track
info@fbmf.se